واکنش همتی به اعلام سرنوشت ارزهای بلوکه‌شده ایرانی-راهبرد معاصر

واکنش همتی به اعلام سرنوشت ارزهای بلوکه‌شده ایرانی

همتی با بیان اینکه گزارش اخیر صندوق بین المللی پول از تخمین میزان ذخایر ارزی بانک مرکزی، یک خطای فاحش و گزارشی غلط و ناشی از اطلاعات ناقص آنها است، به اظهارات درباره پولهای بلوکه شده از سوی افراد مختلف واکنش نشان داد و آنها را فاقد سندیت دانست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 13
کد خبر: ۸۳۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی در تازه‌ترین یادداشت اینستاگرامی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، به بیان نکاتی درخصوص بازار ارز پرداخت و تأکید کرد: چند ماه است که بازار ارز ثبات نسبی به خود گرفته است که حاصل تلاش مضاعف بانک مرکزی دراین عرصه،ونیز همراهی صادر کنندگان و چشم انداز بهتر اقتصادایران است.

 

رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به اظهارنظرهای مختلف درباره سرنوشت پولهای بلوکه شده ایران نیز اینطور گفت که این روزها اشخاص مختلفی راجع به ارزهای ایران در بانکهای خارجی و سرنوشت انها اظهار نظر و اطلاع رسانی می کنند. از آنجایی که اطلاعات مربوط به این منابع و وضعیت آنها در اختیار بانک مرکزی است، اظهارات افراد غیر مسئول در این مورد سندیت ندارد.

 

همتی تصریح کرد: بانک مرکزی سیاستها و برنامه های تأمین ارز خود را همانند ماه های گذشته، بر مبنای ارزهای در دسترس و بدون تکیه بر منابع مسدودی تنظیم کرده است.طبعاًدسترسی به این منابع قدرت بازار سازی بانک مرکزی را افزایش خواهد داد .

 

وی در واکنش به گزارش صندوق بین المللی پول نیز گفت:‌گزارش اخیر صندوق بین المللی پول از تخمین میزان ذخایر ارزی بانک مرکزی، یک خطای فاحش و گزارشی غلط و ناشی از اطلاعات ناقص آنها است.انتشار یک تخمین اشتباه ازسوی صندوق،بدون اخذ تایید از بانک مرکزی،همانند رفتار همراه با تبعیض آنها، زیبنده صندوق بین المللی پول نیست.

 

رئیس کل بانک مرکزی تأکید کرد: بانک مرکزی بدور از هیجانات غیر منطقی و بصورت تدریجی متناسب باعوامل مؤثر بر عرضه و تقاضای ارز در بازار ثانویه ، این بازار را به سمت تعادل راهبری و مدیریت خواهد کرد.

 

 صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا مدعی شده است ذخایر ارزی ایران که در سال 2018 بیش از 120 میلیارد دلار بوده در سال 2019 به 12 میلیارد دلار و در سال 2020 به 4 میلیارد دلار کاهش یافته است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده